Geluidswerend schuifdeursysteem NOISE

Geluidswerend tot 42 dB praktijkwaarde!

Geluidswerend schuifdeursysteem NOISE

Voor die specifieke gevallen waarbij geluidswerende eisen belangrijk zijn, heeft ZORGPLUS het NOISE geluidswerend schuifdeursysteem ontwikkeld. Met dit systeem is het mogelijk om een geluidsreductie van Rw = 42 dB (praktijkwaardes!) te behalen (zie ook testwaardes hiernaast).

Dit unieke product is uitgevoerd met een groot aantal speciale geluidswerende voorzieningen, zoals aanslagrubbers, diverse valdorpels, een geluidswerend deurblad en een geluidswerende niskast. Daarnaast wordt het systeem volledig geleverd en gemonteerd door onze vakbekwame monteurs.

Inmiddels is dit systeem al op diverse projecten toegepast waar de geluidsnormen hoog zijn, en esthetische eisen daarnaast doorslaggevend zijn. Omdat elke situatie anders is en ook uw project specifieke eisen zal hebben betreffende geluidswering, leggen we ons voor graag te luister om ook voor een passend geluidswerend voorstel te maken.
 

Informatie aanvragen

Modules

Opties

 • Deurbladen kunnen indien gewenst afgewerkt worden met overplakte kantlatten in meranti. Hierbij wordt het laminaat over de kantlatten verlijmd. De kantlatten dienen wel te worden vernist. Standaard worden kantlatten onvernist geleverd.

  Op aanvraag kunnen ook andere kantlatten worden toegepast.
  Vernissen kan ook op aanvraag worden gedaan.

 • Beplating van het systeem

  Beplating van het systeem

  In de basis wordt altijd de levering en montage van het schuifdeursysteem inclusief deur meegenomen. Het is tevens mogelijk om het systeem compleet te laten beplaten. Zo bent u verzekerd van een stabiel geheel, en heeft u slechts één aanspreekpersoon voor het complete concept. De systemen zijn naar keuze uitvoerbaar met gipskarton- of gipsvezelplaten. Ook een andere beplating is in overleg uitvoerbaar.
   

 • Beugelgreep ALU F1 (3110)

  Beugelgreep ALU F1 (3110)

  Gebruiksgemak en esthetische kenmerken worden gecombineerd wanneer u kiest voor een aluminium beugelgreep (type 3110). Deze greep is uitgevoerd in massief aluminium (kleur F1), waardoor de greep uiterst robuust en degelijk is.

  De afmeting van deze greep is 25x300 mm, waardoor deze uitermate goed hanteerbaar is voor de gehele doelgroep, ook voor patiënten met bijvoorbeeld reumatische klachten. Uiteraard zijn er op aanvraag ook andere types en afmetingen mogelijk.

 • Beugelgreep RVS (8110)

  Beugelgreep RVS (8110)

  Door te kiezen voor een RVS beugelgreep (type 8110) combineert u gebruiksgemak met esthetische kenmerken. Deze greep wordt exclusief voor ZORGPLUS schuifdeursystemen geproduceerd en is uitgevoerd in RVS kwaliteit 304, tegen een meerprijs ook in type 316.

  De greep heeft een afmeting van 25x300 mm, en daarmee uitermate goed hanteerbaar is voor de gehele doelgroep, ook voor patiënten met bijvoorbeeld reumatische klachten. Uiteraard zijn er op aanvraag ook andere types en afmetingen mogelijk.

   

 • Schuifdeurslot

  Schuifdeurslot

  In ruimtes waar privacy gewaarborgd moet worden zoals badkamers en toiletten dient de schuifdeur veelal afsluitbaar te zijn. Dat is mogelijk door toepassing van het innovatieve ZORGPLUS schuifdeurslot.

  Het slot is uitgevoerd met een verdekt liggende haak welke pas uitvalt zodra de deur het kozijn raakt. Op die manier vormt de haak geen vervelend obstakel. Het slot is standaard uitgevoerd met een RVS voorplaat, heeft een gesloten slotkast en het beslag kan spelingsvrij gemonteerd worden. Uiteraard is het mogelijk om het garnituur direct mee te bestellen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

 • Zichtbare kantlatten

  Zichtbare kantlatten

  Deuren kunnen voorzien worden van zichtbare kantlatten in diverse uitvoeringen in een dikte van 10 mm.
  Uitvoeringen in twee-, drie-  of vierzijdig.

Downloads

Bedankt voor uw belverzoek.

Bedankt  voor uw belverzoek, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.