Schuifdeur in de wand

Vederlicht en kwalitatief hoogwaardig

Schuifdeur in de wand

Om ruimte te creëren kiest u voor het ZORGPLUS in de wand systeem. Met dit systeem schuift de deur volledig of gedeeltelijk weg in de nis van de wand, waardoor er ruimte gerealiseerd wordt ter plaatse van de nis. Die bespaarde ruimte kan volledig en blijvend gebruikt worden. Daarnaast voorkomt dit systeem de draaicirkel van een traditionele deur, waardoor ruimte gewonnen wordt en de gebruiker geen hinder ondervindt van het gebruik van zijn deur.Informatie aanvragen

Modules

Opties

 • Deurbladen kunnen indien gewenst afgewerkt worden met overplakte kantlatten in meranti. Hierbij wordt het laminaat over de kantlatten verlijmd. De kantlatten dienen wel te worden vernist. Standaard worden kantlatten onvernist geleverd.

  Op aanvraag kunnen ook andere kantlatten worden toegepast.
  Vernissen kan ook op aanvraag worden gedaan.

 • ABS stootranden

  ABS stootranden

  Een 2 mm ABS stootrand die degelijk wordt verlijmd met het kaderhout geeft de deur een extra bescherming tegen de gevolgen van het botsen van een invalidekar of verdeelwagen. Het laminaat is daardoor beter beschermd. Het oppervlak van de deur blijft zo beter gesloten en kunnen bacteriën niet in het materiaal dringen. De deuren blijven langer mooi en het reinigen van de deuren bljft daardoor eenvoudiger.
 • Beplating van het systeem

  Beplating van het systeem

  In de basis wordt altijd de levering en montage van het schuifdeursysteem inclusief deur meegenomen. Het is tevens mogelijk om het systeem compleet te laten beplaten. Zo bent u verzekerd van een stabiel geheel, en heeft u slechts één aanspreekpersoon voor het complete concept. De systemen zijn naar keuze uitvoerbaar met gipskarton- of gipsvezelplaten. Ook een andere beplating is in overleg uitvoerbaar.
   

 • Beugelgreep ALU F1 (3110)

  Beugelgreep ALU F1 (3110)

  Gebruiksgemak en esthetische kenmerken worden gecombineerd wanneer u kiest voor een aluminium beugelgreep (type 3110). Deze greep is uitgevoerd in massief aluminium (kleur F1), waardoor de greep uiterst robuust en degelijk is.

  De afmeting van deze greep is 25x300 mm, waardoor deze uitermate goed hanteerbaar is voor de gehele doelgroep, ook voor patiënten met bijvoorbeeld reumatische klachten. Uiteraard zijn er op aanvraag ook andere types en afmetingen mogelijk.

 • Beugelgreep RVS (8110)

  Beugelgreep RVS (8110)

  Door te kiezen voor een RVS beugelgreep (type 8110) combineert u gebruiksgemak met esthetische kenmerken. Deze greep wordt exclusief voor ZORGPLUS schuifdeursystemen geproduceerd en is uitgevoerd in RVS kwaliteit 304, tegen een meerprijs ook in type 316.

  De greep heeft een afmeting van 25x300 mm, en daarmee uitermate goed hanteerbaar is voor de gehele doelgroep, ook voor patiënten met bijvoorbeeld reumatische klachten. Uiteraard zijn er op aanvraag ook andere types en afmetingen mogelijk.

   

 • Cridea 120x40 mm komgreep

  Cridea 120x40 mm komgreep


  Inox komgreep in ovale vorm
 • Cridea CarrĂ© komgreep

  Cridea Carré komgreep


  De Cridea Carré komgreep kan in de kopse kant van de deur worden geïntegreerd zodat deze geheel mee de nis in kan schuiven. De deur blijft altijd bereikbaar zonder dat er gebruik gemaakt hoeft te worden van een retourveer.
  Voor de dementerende bewoners van een rusthuis is dit de ideale oplossing om een deur te bedienen.
 • Glasopeningen

  Glasopeningen

  Alle schuifdeuren of schuifwanden kunnen uitgevoerd worden met glas.
  De mogelijkheden zijn legio, van gehard enkel glas tot dubbel glas voorzien van lamellen.
  In de wand schuivende systemen worden voorzien van speciale metalen glaslatten zodat de deuren in de nis kunnen schuiven.
  Schuifwanden en voor de wand schuivende systemen zijn voorzien van meranti, opliggende  glaslatten.

  Op verzoek kunnen deuren geleverd worden met zogenaamd "flush" glas.

 • Schuifdeurslot

  Schuifdeurslot

  In ruimtes waar privacy gewaarborgd moet worden zoals badkamers en toiletten dient de schuifdeur veelal afsluitbaar te zijn. Dat is mogelijk door toepassing van het innovatieve ZORGPLUS schuifdeurslot.

  Het slot is uitgevoerd met een verdekt liggende haak welke pas uitvalt zodra de deur het kozijn raakt. Op die manier vormt de haak geen vervelend obstakel. Het slot is standaard uitgevoerd met een RVS voorplaat, heeft een gesloten slotkast en het beslag kan spelingsvrij gemonteerd worden. Uiteraard is het mogelijk om het garnituur direct mee te bestellen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

 • Vochtwerende deur

  Vochtwerende deur

   In badkamers, toiletten, maar ook bijv. keukens heerst vaak een vochtig klimaat. Speciaal voor deze situaties is het mogelijk om een vochtwerende deur toe te passen. U bent dan verzekerd van een hoogwaardige deur, welke afgestemd is op de vochtige omstandigheden.

 • Zichtbare kantlatten

  Zichtbare kantlatten

  Deuren kunnen voorzien worden van zichtbare kantlatten in diverse uitvoeringen in een dikte van 10 mm.
  Uitvoeringen in twee-, drie-  of vierzijdig.
 • ZorgPlus komgreep type DP160x50

  ZorgPlus komgreep type DP160x50

  Inox inkapschelp van 160 x 50 mm die de gebruiker veel comfort geeft voor het bedienen van de schuifdeuren. Het formaat is groot genoeg voor elke gebruiker en de afgeronde rand voorkomt dat de gebruiker zich kan bezeren aan de greep.

Downloads

Bedankt voor uw belverzoek.

Bedankt  voor uw belverzoek, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.