Bedankt voor uw belverzoek.

Bedankt  voor uw belverzoek, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Schuifdeursystemen voor toepassing in de zorg

ZORGPLUS heeft schuifdeursystemen voor verschillende situaties in de zorg. Zo kan een schuifdeur in de wand of voor de wand geplaatst worden, zijn er verschillende brandwerende uitvoeringen mogelijk en is er ook een speciaal geluidswerend schuifdeursysteem. De schuifdeursystemen zijn uitbreidbaar met diverse modules en opties, zoals een schuifdeurslot, geautomatiseerd open- en sluitsysteem, softclose sluiting, tillift of vochtwerende deur.


Schuifdeuren


Schuifdeur voor de wand

Het ZORGPLUS voor de wand systeem is speciaal ontwikkeld voor die projecten waar ruimtebesparing en hygiënische... (lees meer)


Schuifdeur in de wand

Om ruimte te creëren kiest u voor het ZORGPLUS in de wand systeem. Met dit systeem schuift de deur volledig... (lees meer)


Geluidswerend schuifdeursysteem

Voor die specifieke gevallen waarbij geluidswerende eisen belangrijk zijn, heeft ZORGPLUS het NOISE geluidswerend... (lees meer)


Brandwerende schuifdeuren


Brandwerend in de wand - 30 minuten

Het ZORGPLUS in de wand systeem is aantoonbaar (volgens NEN-EN 1634-EI 1) op brandwerendheid gecertificeerd. De... (lees meer)


Brandwerend voor de wand - 30 minuten

Het brandwerende schuifdeur voor de wand systeem van ZORGPLUS is aantoonbaar (volgens NEN-EN 1634-1) op... (lees meer)


Brandwerend in de wand - 60 minuten

Dit brandwerende schuifdeur-in-de-wand-systeem is aantoonbaar (volgens NEN-EN 1634-1) op brandwerendheid gecertificeerd. De... (lees meer)


Schuifwand ingewerkt in een retombe

Schuifwanden op basis van een geanodiseerde of gepoedercoate rail van 48 x 58 x 2 mm met een oplegflens... (lees meer)


Schuifwanden plafondhoog

Schuifwanden op basis van een geanodiseerde of gepoedercoate geleiderail 48 x 58 mm gemonteerd tegen het bouwkundig... (lees meer)


Onderbroken schuifwand

Onderbroken schuifwanden zijn alleen mogelijk met een (geringe) plafonduitvulling. De tilliftrails worden eerste... (lees meer)