Informatie

Sinds 1 januari 2015 is ZorgPlus Deursystemen België de nieuwe naam voor RoHan Projects.

Door de samenwerking die wij sinds januari 2014 met ZorgPlus in Nederland zijn aangegaan, hebben wij gemeend dat de oude naam niet meer paste bij de nieuwe samenwerking en de vernieuwde marktaanpak.

Sinds januari 2014 is RoHan Projects de exclusieve verdeler van de ZorgPlus schuifdeursystemen in België.
Daarbij zijn de twee oprichters van RoHan Projects al langere periode niet meer werkzaam bij RoHan Projects  en is de focus van het bedrijf volledig gericht op het leveren en plaatsen van schuifdeursystemen en klantspecifieke oplossingen voor schuifdeursystemen. Door de wijzigingen zijn wij overtuigd dat wij een nog betere partner voor u kunnen zijn op het gebied van schuifdeursystemen.

Door de regelmatige vraag van opdrachtgevers om de schuifdeursystemen en draaideursystemen bij één leverancier te kunnen onderbrengen, hebben wij gemeend om deze vraag geleidelijk aan te willen gaan invullen.
Door de samenwerking met Van Vuuren deuren uit Grou (NL) zullen wij ons de komende tijd ook gaan profileren in de markt van draaideuren.
Door verschillende samenwerkingen zijn wij nu in staat om een totaal pakket schuifdeuren te kunnen leveren, variërend van eenvoudige handbediende schuifdeuren  tot de meest complexe hermetisch sluitende schuifdeuren voor specialistische toepassingen in de gezondheidszorg en farmaceutische industrie.